Trifle może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Na $2.55 za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Mieszanka śmietany sherry, cukru, skórki cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jak zrobić drobiazg | Italian Christmas Trifle, Drobiazg, oraz Drobiazg podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. zrób biszkopt. Ubić jajka i dodać cukier stopniowo, ubijając aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biszkopt
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Umieść miskę nad gorącą wodą i ubijaj jajka z 1 szklanką cukru, aż będą gęste, lekkie i większe.
Umieść mieszaninę w 8-calowej puszce do ciasta, która została posmarowana masłem, słodzona i mąka, i piec przez 30 minut. Obróć na stojak, aby ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
5
Aby zrobić krem, podgrzać mleko z fasolką waniliową do wrzenia. Żółtka ubić z pozostałą 1/2 szklanki cukru aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Wymieszać razem sherry, brandy i Porto. Zrobić galaretkę malinową rozpuszczając żelatynę w małym zimnym soku malinowym, a następnie łącząc się z ciepłym sokiem malinowym. Pozostawić do ostygnięcia.
3 pozostałe kawałki ciasta pokroić w cienkie plasterki i położyć na wierzchu-dodać resztę alkoholu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Alkohol
16
Umieścić w lodówce, aby ustawić. Gdy galaretka ustąpi, posmaruj dżemem truskawkowym i rozprowadź blanszowane migdały na wierzchu. Przykryć schłodzonym kremem i umieścić w lodówce, aby ustawić na 1 godzinę. Drobiazg udekoruj bitą śmietaną (za pomocą dyszy w kształcie róży), skrystalizowanymi owocami i prażonymi migdałami. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały Blanszowane
Dżem Truskawkowy
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 Duże Pomarańczowe żelki
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego