Dr Pepper Żeberka
Jedna porcja zawiera 155 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli 68 centów za porcję spada twój budżet, Dr Pepper żeberka mogą być ogromne bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz melasę, mielone ziele angielskie, ketchup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Dr Pepper Żeberka, Pikantne Dr Pepper Żeberka, oraz Pikantne Dr Pepper Żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Po pierwsze, dodać pocierać przez zmieszanie sól, czarny pieprz, brązowy cukier, musztarda w proszku, cayenne, chipotle w proszku, i mielone ziele angielskie. Posmaruj żebra pocierając, przykryj je folią i włóż do lodówki na co najmniej 4 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 149° i doprowadzić żeberka do temperatury pokojowej. Na dużej patelni do pieczenia lub pieczenia wyłożonej folią ułożyć żeberka bokiem do góry, wlać 1/4 szklanki pieprzu Dr, przykryć patelnię szczelnie folią i wstawić do piekarnika.
Tymczasem, aby glazury, miejsce w rondlu Dr pieprz, ketchup, musztarda, ocet jabłkowy, melasa, i chipotle w proszku. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, aż będzie gęsty i syropowaty.
Po 1 1/2 godziny wyjmij żeberka z piekarnika i rozłóż część glazury po każdej stronie regałów.
Wstawić z powrotem do piekarnika, mięso do góry i gotować przez 30 minut. Po 30 minutach wyjąć żeberka i rozprowadzić na nich więcej glazury i gotować przez 30 minut lub aż żebra będą pożądane czułości. Wyjmij żeberka z piekarnika, rozłóż na nich więcej glazury, a następnie gotuj z każdej strony pod brojlerem przez 4 minuty.