Dorsz w stylu południowo-zachodnim dla dwojga
Dorsz w stylu południowo-zachodnim dla dwóch osób to danie główne dla 2 osób. Za 3,67 USD za porcję przepis ten pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy, bezmleczny, Whole 30 i peskatariański zawiera 241 kalorii , 33 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz oliwki, sos paprykowy, pomidory i kilka innych składników, możesz go zrobić. Walentynki będą jeszcze bardziej wyjątkowe dzięki temu przepisowi. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 82% , co jest niesamowite. Wypróbuj kanapki Frittata „Brinner” w stylu południowo-zachodnim , roladki jajeczne w stylu południowo-zachodnim z pesto z kolendry i limonki oraz grzanki Blt w stylu południowo-zachodnim, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cebulę i zieloną paprykę na oliwie, aż zmiękną.
Dodaj czosnek; smaż jeszcze 1 minutę. Wymieszaj z sosem pomidorowym, pomidorem, oliwkami, kminem, sosem paprykowym i pieprzem. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut.
Dodaj filety. Przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 10-14 minut lub do momentu, aż ryba będzie się łatwo rozdzielała widelcem, obracając raz.