Sól dorsz z Polenta: Baccalan alla Vicentina może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.17 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 1521 kalorii, 224g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka polenta, masło, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 81%. Spróbuj Dorsz solony z pomidorami i kaparami (Baccalà alla Vesuviana), Cod, styl Rzymski: Baccalan alla Romana, oraz Baccalà alla napoletana (dorsz duszony w stylu neapolitańskim) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój nasączoną baccalę na 2-calowe kwadraty i sprawdź, czy nie ma żadnych kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz Solny
2
Na 12-calowej patelni rozgrzej oliwę z oliwek i masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj cebulę, anchois i cynamon, i gotować, aż cebula są bardzo miękkie, ale nie rumiane, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj kawałki baccala, Wino i mleko i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień, aby gotować na wolnym ogniu i gotować 1 godzinę, dodając więcej mleka, jeśli mieszanina wyschnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz Solny
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać posiekaną natkę pietruszki, sprawdzić przyprawy i podawać z miękką polentą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
6
W rondlu 3-quart podgrzać wodę i sól do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Mżawka w polencie cienkim strumieniem, stale ubijając, aż cała polenta zostanie włączona i mieszanina zacznie gęstnieć. Przełącz na drewnianą łyżkę, zdejmij ciepło i nadal mieszaj, aż będzie gęsta jak pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Wymieszać ser i nadal mieszać, aż do stopienia i Włączenia.
Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.