Dorsz Panierowany Pieczony

Dorsz Panierowany Pieczony
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj pieczonego panierowanego dorsza. Ten bezmleczny i pescatariański przepis serwuje 2 i kosztuje 3,67 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 34g białka, oraz 14g tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sos sałatkowy, przyprawione farsze, grzanki, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać farsz, możesz podążać za tym daniem głównym z Bezglutenowy chleb kukurydziany do farszu lub deseru jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 86%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Panierowana Pieczona Tilapia, Przegrzebki pieczone i panierowane, oraz Panierowany Pieczony Kurczak podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkiej misce połączyć pokruszone grzanki i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dorsza skropić sosem sałatkowym, następnie posmarować mieszanką okruszków. Spritz ze sprayem o smaku maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
3
Miejsce w 11. x 7 po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 400° przez 10-15 minut lub do momentu, gdy widelcem ryby łatwo się płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod działa naprawdę dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jean Biecher Pinot Gris z oceną 4.9 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Jean Biecher Pinot Gris
Jean Biecher Pinot Gris
Ten Pinot Gris ma piękny żółto-złoty kolor. Bogaty w aromatyczną złożoność Pinot Gris może ujawnić typowo dymne nuty, a także pyszne aromaty suszonych owoców, moreli, miodu, wosku pszczelego i piernika. To obfite i mięsiste wino jest podtrzymywane przez wspaniałe napięcie, które nadaje winu pełną strukturę. Wykończenie jest długie i dobrze wyważone.Ave szlachetna, aksamitna faktura czasami z gładkimi i jedwabistymi niuansami.Dzięki bogactwu ekspresji Pinot Gris charakteryzuje się naturalną śmiałością, którą można dopasować do dań Zwykle do czerwonych win. Pinot Gris d ' Alsace z nutą ziemistego i zadymionego runa stanowi godne podziwu połączenie z smażonymi na patelni grzybami girolle, risotto z borowikami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia43
Magazyn