Dorsz En Papillote (pergamin) ze świeżymi warzywami i cytryną
Dorsz En Papillote (pergamin) ze świeżymi warzywami i cytryną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 388 kalorii, 40g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 5,27 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka squasha, wina, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Ryby i warzywa En Papillote (pieczone w pergaminie) wideo, Świeży papier ryżowy (wiosna/lato) rolki w / Zioła i warzywa w, oraz Ryba w pergaminie.
Instrukcje
Powtórz powyższe kroki, aby pergamin pakiet dla każdej osoby serwujesz.
Umieścić je na blasze do pieczenia i piec w temperaturze 400 przez 15-20 minut lub w zależności od grubości ryby. Zawsze możesz wyciągnąć jedną i otworzyć paczkę, aby upewnić się, że ryba nie jest już czysta w środku. Powinien być biały (nieprzezroczysty) i łuszczący się.Możesz podawać każdą paczkę na talerzu z dowolnymi innymi stronami. To zabawna mała niespodzianka, aby otworzyć posiłek przy stole. Chcesz inne pomysły na ryby lub warzywa do wykorzystania? Zobacz moją listę poniżej.
Pozwól swojej wyobraźni szaleć z opcjami!Owoce morza do wykorzystania: Halibut
Warzywa i inne składniki do użycia: Grzyby
Płyn do użycia: Białe wino
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris