Dorsz duszony w pieczarkach

Dorsz duszony w pieczarkach
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Dorsz duszony w grzybach może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 25g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.56 za porcję. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, masło, filet z dorsza i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Duszone grzyby i jarmuż, Garnek Crock Duszone Grzyby, oraz Kurczak Dijon duszony w pieczarkach.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn