Dorsz czarny z oliwkami i ziemniakami w pergaminie
Dorsz czarny z oliwkami i ziemniakami w pergaminie to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz ziemniaki Yukon gold, oliwę z oliwek, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ryba w pergaminie z cukinią, czarnymi oliwkami i bazylią przepis, Łosoś, Młode Ziemniaki I Czarne Oliwki, oraz Przegrzebki w pergaminie z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204° blachą do pieczenia na Dolnym stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Ziemniaki pokroić w bardzo cienkie plasterki krajalnicą. Ziemniaki wymieszać z 2 łyżkami oleju, 1 łyżeczką oregano i 1/4 łyżeczki soli morskiej. Podziel ziemniaki między pergaminowe kwadraty, układając je w środku, lekko nakładając się, a następnie na wierzch kawałkiem ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sól Morska
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Ryby
Olej Do Smażenia
3
Posypać każdy filet skąpym 1/4 łyżeczki soli morskiej, następnie top każdy z plasterkiem cytryny, kilka plasterków czosnku i plasterki oliwek, pietruszka liści, 1/2 łyżeczki oregano i 1/2 łyżki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Sól Morska
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek
Cytryna
Oliwki
Olej Do Smażenia
4
Zbierz boki pergaminu nad rybą, aby utworzyć torebkę, nie pozostawiając otworów i mocno związać sznurkiem kuchennym. Umieścić pakiety na gorącej blachy do pieczenia i piec, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 15 do 22 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
1
Ryby można złożyć w pergaminie na 4 godziny i schłodzić.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.