{Doprawione} ciasteczka z ajerkoniakiem z lukrem maślanym
{Spiked} ciasteczka z ajerkoniakiem z lukrem w kremie może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 36 centów za porcję. 833 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka rumu, ajerkoniaku, cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ciasto Z Ajerkoniakiem Z Kremem Z Ajerkoniaku, Babeczki ajerkoniakowe z karmelowym kremem Ajerkoniakowym, oraz Czekoladowe babeczki z ajerkoniakiem z lukrem z serem ażurowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni.
Mąkę, proszek do pieczenia, cynamon i gałkę muszkatołową wymieszać w misce i odstawić. W innej misce wymieszaj cukier i masło.
Dodać żółtka i wanilię do mieszaniny i ubić na gładką masę. Na koniec dodaj ajerkoniak i rum i wymieszaj na średniej prędkości, aż będzie gładka i kremowa. Powoli dodaj mieszaninę mąki do mieszanki ajerkoniaku / cukru, aż do całkowitego połączenia, ale uważaj, aby nie przesadzić. Wrzucić łyżki ciasta na przygotowaną blachę i piec przez 20-22 minuty.
Natychmiast wyjąć, posypać cynamonem lub gałką muszkatołową i przenieść do regału chłodzącego. !Po całkowitym ochłodzeniu mrozić ajerkoniakiem buttercream.In mała miska miksera, ubij cukier cukierniczy i masło lub margarynę, aż dobrze się wymieszają.Stopniowo ubijaj w ajerkoniaku i rumie, aż polewa będzie gładka. Sprawia, że około 1 1/2 szklanki.