Domowy Sos Coleslaw

Domowy Sos Coleslaw
Domowy sos Coleslaw może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 24 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, ocet, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Domowy Sos Coleslaw, Klasyczna surówka z domowym sosem, oraz Surówka Domowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu ubić cukier, sól, musztardę, paprykę i żółtka na gładką masę. Stopniowo ubijaj w wodzie i occie. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż termometr odczyta 160° i mieszaninę zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MusztardaMusztarda
PaprykaPapryka
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej.
3
Kapustę umieścić w misce, dodać sos i wrzucić do herbu. Przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn