Domowe Piwo Imbirowe
Domowe piwo imbirowe może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kandyzowane kawałki imbiru, wodę, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem, Domowe Piwo Imbirowe, oraz Domowe Piwo Imbirowe.
Instrukcje
Połączyć cukier, imbir i wodę w małym rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia, mieszając do rozpuszczenia cukru. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut; przecedzić przez drobne sito do dzbana i ostudzić.
Dodaj sodę klubową; udekoruj cytryną lub kandyzowanym imbirem.
Uwaga: syrop można przygotować i schłodzić, a następnie połączyć z sodą 1 porcję na raz, używając 2 łyżek syropu na 1 szklankę sody.