Domowe pierogi to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka soli, mąki, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 211 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Domowe Pierogi, Domowy kurczak i pierogi, oraz Domowy kurczak i pierogi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać mąkę, natkę pietruszki, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pokrój w skracaniu, używając blendera do ciast lub przecinając 2 noże, aż mieszanina wygląda jak drobna okruchy. Wymieszać z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W gotującym się gulaszu wrzucić ciasto 10 łyżek na gorące mięso lub warzywa (nie kroplować bezpośrednio do płynu). Gotować odkryte 10 minut. Przykryć i gotować 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)