Domowe klopsiki w sosie śliwkowym

Domowe klopsiki w sosie śliwkowym
Domowe klopsiki w sosie śliwkowym może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 38 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Za 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka musztardy dijon, kolendry, sosu sojowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Klopsiki w sosie śliwkowym, Klopsiki z kurczaka w sosie śliwkowym, oraz Klopsiki w domowym sosie Enchilada.

Instrukcje

1
W 2-qt. kuchenka mikrofalowa bezpieczne danie, połączyć sos śliwkowy, sos sojowy, musztardę i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śliwkowySos śliwkowy
Sos SojowySos Sojowy
MusztardaMusztarda
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
2
Dodaj klopsiki; delikatnie wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
3
Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 5-6 minut lub do podgrzania, mieszając raz. Ostudzić przez 1 minutę. Złożyć cebulę i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka

Wyposażenie

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Można spróbować Dom Perignon Rocznika Luminous butelki. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 279 dolarów za butelkę.
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn