Domowe kiełbaski wieprzowe Rachel Allen z Colcannonem i musem jabłkowym

Domowe kiełbaski wieprzowe Rachel Allen z Colcannonem i musem jabłkowym
Domowe kiełbaski wieprzowe Rachel Allen z Colcannonem i musem jabłkowym mogą być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1051 kalorii, 34g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.25 za porcję. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka soli i pieprzu, kapusta uncji, olej słonecznikowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Domowe Kiełbaski Wieprzowe Z Colcannonem I Musem Jabłkowym, Irlandzki gulasz Rachel Allen, oraz Rachel Allen ' s Ballycotton Fish Chowder.

Instrukcje

1
Wymieszać razem wieprzowinę, bułkę tartą, jajko, czosnek i pietruszkę. Doprawić solą i pieprzem. Na patelni z odrobiną oliwy z oliwek lub oleju słonecznikowego smażyć niewielką część mieszanki, aby sprawdzić, czy przyprawa jest dobra.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Olej SłonecznikowyOlej Słonecznikowy
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Podziel mieszankę na dwanaście porcji i uformuj każdą z nich w kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3
Umieścić na blasze do pieczenia lub płyty i odstawić, aż chcesz je gotować. (Chłodzenie ich przez jeden dzień w lodówce jest w porządku, lub można je zamrozić.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Aby zrobić colcannon: gotuj ziemniaki, przykryte, we wrzącej osolonej wodzie przez 10 minut. Następnie odcedzić trzy czwarte wody i nadal gotować na małym ogniu z pokrywką przez kolejne 20 do 30 minut, aż gotowane. Przetestuj za pomocą szaszłyka lub Poczuj palcami; unikaj dźgania ziemniaków nożem, ponieważ spowoduje to ich zerwanie. Po ugotowaniu odcedzić całą pozostałą wodę, obrać i rozgrzać 1/4 szklanki masła. Zwykle trzymam ziemniaki na widelcu i obieram nożem, jeśli są gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
W międzyczasie ugotuj kapustę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
6
Kapustę pokroić na ćwiartki, a następnie wyciąć rdzeń. Kapustę cienko pokroić na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
7
Podgrzej rondel, dodaj pozostałe 1/4 szklanki masła, wodę i pokrojoną kapustę. Wrzucić na średnim ogniu przez 5 do 7 minut, aż po prostu gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Dodaj do ziemniaków, następnie dodaj Większość gorącego mleka i pietruszkę, zachowując część mleka z powrotem, na wypadek, gdybyś nie potrzebował tego wszystkiego. Doprawić do smaku i ubić do uzyskania kremowej i gładkiej konsystencji, dodając w razie potrzeby więcej mleka. Podczas gotowania ziemniaków, zrobić mus jabłkowy i kiełbasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1
Włożyć jabłko do małego rondla z wodą. Przykryć i gotować na delikatnym ogniu (mieszać co jakiś czas), aż jabłko rozpadnie się na papkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać cukier do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1
Rozgrzać patelnię na małym lub średnim ogniu, dodać 2 łyżki oliwy z oliwek i delikatnie smażyć kiełbaski przez 12 do 15 minut, aż ze wszystkich stron będą złote i ugotowane w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Podawać z colcannonem i musem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn