Domowe Ciasta Lejkowe

Domowe Ciasta Lejkowe
Domowe ciasta lejkowe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 17 centów za porcję. 277 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, proszek do pieczenia calumet, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj County Fair Funnel Cakes-możesz zrobić ciastka funnel, tak jak wykupisz, Torty Lejkowe, oraz Torty Lejkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, cukier granulowany, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną przesiać do dużej miski; odstawić. Jajka, mleko i wanilia ubić w misce z trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Dodać do mieszanki mąki; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Rozgrzać około 3 cale oleju do 191° w dużym rondlu lub frytkownicy. Powoli wlać około 3 łyżki. ciasto przełożyć na gorący olej w postaci swobodnej. Gotować 30 SEK. z każdej strony lub aż złoty kolor z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Osuszyć ciasto lejkowe na ręcznikach papierowych. Powtórz z pozostałym cieście, pozwalając olejowi powrócić do 191° między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
LejekLejek
5
Posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn