Domowa kiełbasa ze słodką papryką - - - Salsicce fresche con Peperoni
Need a bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne? Domowa kiełbasa ze słodką papryką - - - Salsicce fresche con Peperoni może być wspaniały przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 1247 kalorii, 64G białka, oraz 96 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 9,36 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, sól koszerną, osłonki z owiec i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti ze słodką papryką - - - Spaghetti con Sugo di Peperoni, Pollo coi peperoni (kurczak i papryka), oraz Papryka Faszerowana - - - Peperoni Ripieni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce mieszania, wymieszać razem łopatki wieprzowe i pancetta rękami, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa
2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
2
Dodać pieprz, sól i białe wino i wymieszać, aż dobrze wymieszane, ponownie rękami. Musisz się tu szybko poruszać albo temperatura ciała może zmienić teksturę tłuszczu. Ustaw nadziewarkę do kiełbas i umieść obudowę nad podajnikiem lejkowym. Jeśli nie masz Nadziewarka do kiełbasy, tworzą kiełbasę do 1/4 dzienniki Funt ręcznie i należy zachować ostrożność obchodząc się z nimi. Stuff kiełbasę do osłonek, skręcając co 3 1/2 do 4 cali tak, że każda kiełbasa jest o 4 uncji, i tworzą 22 do 25 kiełbasy. Nakłuj je igłą i odstaw w chłodnym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Lejek
3
Na patelni o średnicy od 12 do 14 cali rozgrzej olej na średnim ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać cebulę, papryka, płatki chili i oregano i gotować 8 do 10 protokół, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować 15 do 18 protokół, aż pasta zmieni ciemniejszy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Dodaj czerwone Wino i dusić 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
7
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
8
Aby zakończyć danie, umieść 14 do 16-calowej patelni na średnim ogniu i umieść kiełbaski na patelni. Gotować przez 7 do 9 minut, aż Na spodzie będzie ciemno złocisty, ostrożnie i często przesuwając kiełbaski. Przekręć kiełbaski i dodaj mieszankę pieprzu. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 25 do30 minut, powiększając patelnię wodą, 1/4 szklanki na raz, aby utrzymać płynność w pobliżu ragu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Wyjąć z ognia, podzielić równo pomiędzy 6 rozgrzanych talerzy obiadowych i podawać natychmiast.