Domowa Fasola Chili
Domowa fasola Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 217 kalorii, 13g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 50 centów za porcję. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka chili w proszku, chili, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Domowa Wołowina Chili z fasolą, Chili Dip-tamales w puszkach, fasola chili, Rotel i inne tworzą aromatyczny dip, oraz Domowe Re Smażone Fasolki Z Domowej Roboty Przyprawą Fajita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić moczenie płyn z fasoli.
Umieść je w szybkowarze z wodą, cebulą, czosnkiem, oregano, kminkiem i chilli. Zamknij szybkowar i doprowadzić go do wysokiego ciśnienia; gotować przez 5 minut pod wysokim ciśnieniem.
Usuń z ciepła i pozwól, aby ciśnienie spadło naturalnie. (Jeśli gotujesz je w zwykłym garnku lub crockpot, gotować, aż fasola są po prostu wystarczająco miękkie, aby jeść. Czas będzie się różnić w zależności od fasoli i sposobu gotowania, ale na piecu, pozwolić na co najmniej godzinę gotowania; w wolnej kuchence, liczyć na co najmniej 3 godziny na wysokim lub 6 na niskim. Następnie przejdź do reszty przepisu.) Otwórz kuchenkę i usuń suszone chili (wyciśnij je delikatnie, aby uzyskać cały smak, ale nie dodawaj nasion do fasoli, jeśli nie chcesz, aby były ostre).
Dodać pozostałe składniki i gotować, odsłonięte, przez 20-30 minut. Dostosuj przyprawy do własnego gustu.
Podawać na gorąco ze świeżą salsą.