Ditalini z ciecierzycą i olejem czosnkowo-rozmarynowym
Ditalini z ciecierzycą i olejem czosnkowo-rozmarynowym jest wegańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 588 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ciecierzycę, płatki pieprzu, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Rozmaryn Czosnek I Sól Morska Pieczona Ciecierzyca, Ragu z królika wolno duszonego W. ciecierzyca, rozmaryn i czosnek, oraz Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju.
Instrukcje
1
Pulse cebula, marchew, seler, całe garliccloves, pietruszka, i czerwona papryka płatki ina Robot kuchenny, aż drobno posiekane; przenieść do małej miseczki i odstawić. Wipeout miska robota kuchennego i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podgrzać 1/4 szklanki oleju w dużym ciężkim garnku overmedium ciepła; dodać zastrzeżone vegetablemixture, doprawić solą, i gotować, mieszającczęsto, aż złoty, 8-10 minut. Pasta Stirtomato i 1 szklanka wody w małej bowlto połączyć; dodać do garnka. Gotować, skrobanie upwiele rumiane kawałki z dna garnka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż liquidhas prawie odparował, 5-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Dodać ciecierzycę i 2 szklanki wody do Poti dusić przez 15 minut, aby smaki milkły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Przenieść 1 szklankę mieszanki ciecierzycy tofood procesor; purée do gładkiej, a następnie mieszać w sosie zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
5
W międzyczasie ugotuj makaron w dużym garnkugotuj osoloną wodę, mieszając od czasu do czasu, aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Spuścić makaron, rezerwując 1 1/2 szklanki płynu do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
7
Dodać makaron i 1/2 szklanki sosu płynnego do gotowania makaronu i wymieszać, aby płaszcz. Zwiększyć tomedium ciepła i nadal mieszając, dodając morepasta gotowania płynu w razie potrzeby, aż soscoats makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
8
1/4 szklanki oleju rozgrzać w małym rondlu na średnim ogniu. dodać posiekany garnek i rozmaryn i gotować do skwierczenia, ok.1 minuty. Makaron podzielić międzydowody i skropić olejem czosnkowo-rozmarynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem