Dirty P ' S czosnkowo-imbirowe udka z kurczaka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać brudne P czosnkowo-imbirowe uda kurczaka spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 517 kalorii, 25g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 99 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, imbir, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klonowy Imbir Udka Z Kurczaka, Morelowo-Imbirowe Udka Z Kurczaka, oraz Sojowe Glazurowane Udka Z Kurczaka Imbirowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz kurczaka, cebulę, czosnek,imbir, sos sojowy, sok i 1 łyżeczka pieprzu w dużej plastikowej torebce zamykanej. Zapieczętować i wstrząsnąć, aby pokryć kurczaka marynatą. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub przez noc.
Rozgrzej grill do średniej wysokości i nasmaruj ruszt. Grillować skórkę kurczaka-strona w dół, aż zaznaczone, 5 do 6 minut. Flip i nadal grill aż gotowane przez, o 5 Więcej minut.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.