Dip śródziemnomorski z chipsami Pita
Dip śródziemnomorski z chipsami Pita to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Za 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 8G tłuszczu i w sumie 91 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną kolendrę, jogurt, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip śródziemnomorski z czosnkowymi chipsami Pita, Warstwowy Dip śródziemnomorski z chipsami Pita, oraz Pieczone Chipsy Pita-Zdrowe Przyprawione Chipsy Pita dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Pokrój każdą połowę pita na sześć klinów; umieść na nie natłuszczonej blasze do pieczenia. Spryskaj obie strony klinów sprayem do gotowania; posyp 1 łyżeczką czosnku w proszku.
Piec w temperaturze 350° przez 5-6 minut z każdej strony lub na złoty kolor. Ostudzić na stojakach z drutu.
W międzyczasie w małej misce ubij serek śmietankowy, jogurt, oregano, kolendrę, pieprz i pozostały czosnek w proszku.
Rozłóż na 9 cali. talerz do ciasta. Na wierzch z pomidorem, pepperoncini, oliwkami, ogórkiem, serem feta i natką pietruszki.