Dip Ziołowo-Koperkowy

Dip Ziołowo-Koperkowy
Ziołowy Dip koperkowy to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 10. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz skórkę z cytryny, połówki ogórków claussen koperku, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Koperkowe paszteciki z kurczaka z pomidorowo-koperkowym smakiem, Chleb koperkowy zaczyna się od ciasta koperkowego, oraz Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać serek śmietankowy i 6 kolejnych składników. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
2
Podawać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn