Dip Ze Szpinaku I Kraba
Dip ze szpinaku i kraba trwa z grubsza 25 minut od początku do końca. Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatarian przepis ma 72 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako bardzo przyjazny dla budżetu hor d ' oeuvre. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś płatki pieprzu, cudowny bicz, mięso kraba w kawałkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowo-Szpinakowy Dip Krabowy, Gorący Dip Z Karczocha Ze Szpinakiem Krabowym, oraz Niesamowity Dip Z Karczocha Szpinakowego dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym rondlu na małym ogniu połącz pierwsze dziewięć składników. Gotuj i mieszaj, aż serek się rozpuści. Dodaj kraba;podgrzej.
Przełóż do miski; podawać z krakersami. Przechowuj resztki w lodówce.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Chardonnay, Riesling i Pinot Grigio to moje najlepsze typy krabów. Schłodzony Krab świetnie smakuje z pinot grigio. Ciepły Krab (zwłaszcza z masłem) można połączyć z maślanym Chardonnay lub chrupiącym owocowym Rieslingiem. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche to elegancki i charakterystyczny wyraz odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców skompensowanych delikatnymi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną świeżą kwasowością i strukturą średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą tostową.