Dip z wędzonymi migdałami, cheddarem i boczkiem
Wędzone migdały, Cheddar i bekon Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 32 i kosztuje 37 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, serek, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Wędzony Cheddar Bekon Mac, Boczek wędzony z jabłkiem i bułeczki z cheddarem, oraz Mini Wędzony Cheddar (I Bekon?) Quiches.
Instrukcje
Ser śmietankowy, ser do smarowania, mleko i czosnek rozgrzać w rondlu 2-quart overmedium ciepła, często mieszając, aż ser topi się i gładkie. Wymieszać w 1/4 szklanki migdałów.
Łyżka do 1-quart powolnej kuchenki, aby utrzymać ciepło w razie potrzeby lub do miski.
Posypać boczkiem i pozostałą 1/4 szklanki migdałów.
Podawać z warzywami. Dipwill trzymać w powolnej kuchence na małym ogniu ustawienie do 2 godzin; mieszać od czasu do czasu. 32 porcje (po 2 łyżki stołowe).