Dip z warzyw porowych i cebulowych
Por i cebula warzyw Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Za 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymaga chwastów koperkowych, mieszanki zupy cebulowej, majonezu i śmietany. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co nie jest tak ogromne. Podobne przepisy obejmują Dip Warzywny Szczypiorkowo-Cebulowy, Grillowany półmisek warzyw z dżemem pomidorowym z czerwonego wina i karmelizowanym dipem z maślanki cebulowej, oraz Por Cebula Bisque.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj suchą zupę cebulową, suchą zupę porową, suszony koperek, majonez i śmietanę. Pozostaw mieszaninę do ostygnięcia w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.