Dip Z Pieczonego Koziego Sera
Pieczony Dip z koziego sera to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedroga przystawka dla Super Bowl. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, cebulę, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Panko Crusted dynia i kozi ser Pieczony makaron z serem, Pieczony Ser Kozi, oraz Dip Z Pieczonego Koziego Sera.
Instrukcje
Cebulę podsmażyć na gorącym oleju w 3-qt. rondel na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości. Wmieszać czosnek i kolejne 3 składniki i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę. Wymieszać pokrojone w kostkę i suszone na słońcu pomidory. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 minut lub aż bardzo gruby.
Wyjąć z ognia i wymieszać z bazylią, solą i pieprzem do smaku.
Wymieszać razem kozi ser i ser śmietankowy, aż dobrze wymieszane.
Rozłóż do lekko nasmarowanego 9-calowego płytkiego naczynia żaroodpornego. Top z mieszanki pomidorowej.
Piec w temperaturze 350 przez 15 do 18 minut lub do całkowitego ogrzania.
Podawać z różnymi warzywami i kostkami chleba.
Make ahead: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami przez pokrywę kroku i zamrozić do 1 miesiąca. Rozmrażać w lodówce przez noc.
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Piec zgodnie z zaleceniami.