Meksykański Dip z kurczaka z limonką może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 219 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, ser cheddar, oliwki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykańska Zupa Z Limonki Z Kurczaka, Grillowany Kurczak Z Limonką Meksykańską, oraz Meksykańska zupa Limonkowa z kurczakiem lub indykiem Tortilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Linia 9-calowa patelnia z plastikową folią, umożliwiająca owinięcie ponad krawędź patelni. W małej misce, wymieszać ser śmietany i śmietany, aż dobrze wymieszane. Wymieszać ze skórką z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Kwaśna śmietana
Skórka Z Limonki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Forma Pie
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
Patelnia
2
Rozprowadzić mieszaninę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
3
Posyp kurczaka i oliwki na mieszance twarogu. W małej misce, mieszać refried fasoli do zmiękczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Refried
Serek śmietankowy
Cały Kurczak
Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Rozłóż fasolę na mieszaninie z kurczakiem. Przykryć folią; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, ale nie dłużej niż 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Pieprz Arbolowy
Fasola
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
5
Aby służyć, unmold zanurzyć na 10-calowy płaski talerz do serwowania; Usuń plastikową folię. Top dip z salsą, pomidorami, serem i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Ser
Pomidor
Zęby Przyrodzenia
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.