Dip z kurczaka po meksykańsku z limonką
Meksykański Dip z kurczaka z limonką może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 219 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, ser cheddar, oliwki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Meksykańska Zupa Z Limonki Z Kurczaka, Grillowany Kurczak Z Limonką Meksykańską, oraz Meksykańska zupa Limonkowa z kurczakiem lub indykiem Tortilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 9-calowa patelnia z plastikową folią, umożliwiająca owinięcie ponad krawędź patelni. W małej misce, wymieszać ser śmietany i śmietany, aż dobrze wymieszane. Wymieszać ze skórką z limonki.
Rozprowadzić mieszaninę na patelni.
Posyp kurczaka i oliwki na mieszance twarogu. W małej misce, mieszać refried fasoli do zmiękczenia.
Rozłóż fasolę na mieszaninie z kurczakiem. Przykryć folią; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, ale nie dłużej niż 6 godzin.
Aby służyć, unmold zanurzyć na 10-calowy płaski talerz do serwowania; Usuń plastikową folię. Top dip z salsą, pomidorami, serem i kolendrą.
Podawać z chipsami tortilla.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.