Dip z gorącą fetą, karczochem i pieczoną czerwoną papryką

Dip z gorącą fetą, karczochem i pieczoną czerwoną papryką
Gorąca feta, Karczoch i pieczony Dip z czerwonej papryki mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 7G białka, oraz 28g tłuszczu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz parmezan, ser feta, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać razem karczochy, papryka, feta, majonez, i ser parmezan w misce; rozprowadzić na dnie płytkiego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
KarczochKarczoch
MajonezMajonez
PaprykaPapryka
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Ser FetaSer Feta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bulgotanie na górze, 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn