Dip Z Czarnej Fasoli

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Black Bean Dip spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 119 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Mieszanka soku z limonki, chipotle chile, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowej roboty sos z Czarnej Fasoli (aka sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z Czarnej Fasoli), Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, oraz Edamame, Black Bean & Black-Eyed Pea Salad With kminek Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę; smażyć 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj chili w proszku i kminek; smażyć 1 minutę.
Umieścić mieszankę cebuli, sok z limonki, i dalej 5 składników (przez czarną fasolę) w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Mieszanka łyżka do miski; top z queso fresco, czerwona cebula, i w razie potrzeby, posiekana kolendra.
Podawać z chipsami kukurydzianymi.
Technika: Jak przygotować fasolę fasola w puszkach jest wygodniejsza niż suszona fasola. Aby uzyskać najlepsze wyniki, przed użyciem dokładnie spłucz wodą z kranu i osusz w durszlaku.
Odsączanie i płukanie fasoli w puszkach usuwa gęsty płyn w puszce i zmniejsza sód o 40 procent.