Dip z ciecierzycy i fety

Dip z ciecierzycy i fety
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać ciecierzycy i Feta Dip spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 22 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 60 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oleju sezamowego, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, sera feta athenos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dip jogurtowo-Feta, Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, oraz Sałatka Z Ciecierzycy-Feta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciecierzyca, 1/2 szklanki sera, 1/4 szklanki papryki i dalej 4 składniki w robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Łyżka do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Top z pozostałym serem i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia4
Magazyn