DIP Z BAKŁAŻANA I BABKI Z CHIPSAMI KMINKU PITA (BORONIA)

DIP Z BAKŁAŻANA I BABKI Z CHIPSAMI KMINKU PITA (BORONIA)
Bakłażan i babka DIP z kminkiem chipsy PITA (BORONIA) jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 10. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz kminek w proszku, olej roślinny, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 88 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantne Chipsy Z Kminkiem Pita, Dip z awokado-Tomatillo z chipsami z kminku Pita, oraz Dip karczochowo-krabowy z wiórkami Pita posypanymi kminkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350° F
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Bakłażan i babkę umieścić w naczyniu do pieczenia i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Piec przez 25 minut. Tymczasem, na średniej patelni, rozgrzać olej roślinny na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj pomidora, cebulę, czosnek, sól i pieprz i gotować mieszając od czasu do czasu przez 10 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Umieść bakłażana i plantany w robocie kuchennym, dopóki nie zostaną połączone, uważając, aby nie przetworzyć nadmiernie. Oba składniki muszą być mieszane ze sobą, a nie całkowicie puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
6
Przenieść bakłażana i babki mieszanki do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj guiso lub mieszaniny pomidorów i ser mozzarella i dobrze wymieszać. Łyżka do miski.Na chipsy pita: pokrój chlebek pita na kliny. Ułóż kliny na blasze do pieczenia i posmaruj je oliwą z oliwek. Wymieszać sól, pieprz i kminek w proszku i posypać je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Kminek MielonyKminek Mielony
Kombinacja 2Kombinacja 2
Chipsy PitaChipsy Pita
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Piec kliny pita aż chrupiące około 10 minut i służyć z boronia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombinacja 2Kombinacja 2
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn