Dip serowy z piwem

Dip serowy z piwem
Need a wegetariańska przystawka? Dip serowy z piwem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Ten przepis służy 16. Mieszanka okrągłego chleba żytniego pumpernikel, ser śmietankowy, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 90 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Dip Chorizo Queso z piwem i Chiles, Dip Z Serem Pimento, oraz Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij duży otwór w górnej części bochenka chleba, aby uformować miskę; Ustaw na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Topić serek w dużym rondlu na średnim ogniu; wymieszać ser Cheddar, ser mozzarella, piwo, i sól czosnkowa; ciepła, ciągle mieszając, aż cały ser się stopi; wlać gorącą mieszaninę sera do miski chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)Okra, Posiekana (mrożona Lub świeża)
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Magazyn