Dip Queso
Queso Dip to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 211 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 20 minut. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz ser cheddar, skrobię kukurydzianą, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip Chorizo Queso z piwem i Chiles, Seared Queso Fresco I Queso Panela Z Cilantro Mojo, oraz Prawdziwe Meksykańskie Queso-zrób prawdziwe queso dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu roztopić masło. Dokładnie wymieszać skrobię kukurydzianą. Wymieszać z kwaśną śmietaną. Gdy mieszanina staje się gorąca i bąbelkowa, wymieszaj z serem Cheddar i salsą. Kontynuuj mieszanie, aż ser się stopi i mieszanina zacznie gęstnieć, około 10 minut.