Dip Pina Colada

Dip Pina Colada
Dip Pina Colada może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 118 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 42 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz serek, rum, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pina Colada, Pina Colada Pie, oraz Ciasto Piña Colada dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce ubijamy serek śmietankowy, cukier, mieszankę pina colada, rum i truskawkowe daiquiri. Schłodzić w lodówce co najmniej 3 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn