Dip Parmezan-Biała Fasola
Dip parmezan - biała fasola to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 117 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz fasolę cannellini, rosół z kurczaka, kije z marchwi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Parmezan Skórka I Tłusta Zupa Z Białej Fasoli, Sałatka z białej fasoli z cukinią i parmezanem, oraz Parmezan i czosnek paszteciki z białej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W ciężkim rondlu 2-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać czosnek i tymianek; gotować od 1 do 2 minut, ciągle mieszając, aż czosnek będzie lekko złoty.
Do rondla dodajemy fasolę i bulion. Częściowo rozgnieść fasolę zacierem ziemniaczanym. Natkę pietruszki wymieszać.
Podgrzewać na średnim i niskim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina fasoli zostanie dokładnie podgrzana. Wymieszać z serem do rozpuszczenia.
Podawać na ciepło z marchewką.