Dip Parmezan-Biała Fasola

Dip Parmezan-Biała Fasola
Dip parmezan - biała fasola to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 117 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz fasolę cannellini, rosół z kurczaka, kije z marchwi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Parmezan Skórka I Tłusta Zupa Z Białej Fasoli, Sałatka z białej fasoli z cukinią i parmezanem, oraz Parmezan i czosnek paszteciki z białej fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu 2-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać czosnek i tymianek; gotować od 1 do 2 minut, ciągle mieszając, aż czosnek będzie lekko złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
3
Zdjąć z ognia.
4
Do rondla dodajemy fasolę i bulion. Częściowo rozgnieść fasolę zacierem ziemniaczanym. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
ZiemniakZiemniak
FasolaFasola
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Podgrzewać na średnim i niskim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina fasoli zostanie dokładnie podgrzana. Wymieszać z serem do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
6
Podawać na ciepło z marchewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kije MarchewkoweKije Marchewkowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn