Dip fasolowy z kozim serem i czosnkiem
Dip fasolowy z kozim serem i czosnkiem może być tylko bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 154 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 256 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis z prostych przepisów wymaga fasoli fava, soku z cytryny, czosnku i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Dip z fasoli i koziego sera z rzodkiewką, Dip Z Fasoli Fava Z Pieczonym Czosnkiem I Jogurtem, oraz Sałatka Z Fasoli Fava Z Marynowanymi Rampami I Kozim Serem.
Instrukcje
Usuń zewnętrzną skorupę z fasoli fava. Najprostszym sposobem na to jest praca nad dużą miską, zginanie fasoli fava w pobliżu jednej z fasoli, wycisnąć fasolę palcami, aby wystrzelić do miski, gdy fasola zatrzaskuje.
Ściskaj, szczypaj i pstrykaj, dopóki nie usuniesz wszystkich strąków.
Ugotuj fasolę w osolonej wodzie: zagotuj 2 ćwiartki wody.
Dodać łuskaną fasolę, gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć fasolę z gorącej wody i umieścić w misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie i wstrząsnąć fasolą, aby utrzymać ich jasny zielony kolor.
Usunąć zewnętrzne Skórki fasoli: gdy fasola opadnie na dno miski z lodowatą wodą, wyłowić je, a następnie usunąć i wyrzucić zewnętrzną skórkę.
Podsmaż czosnek: na małej patelni, rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim.
Dodać posiekany zielony czosnek (lub posiekane ząbki czosnku regularne) i gotować, aż zmięknie, ale nie rumiane, o 3 lub 4 protokół.
Purée fasola łuskana z czosnkiem, skórką, sokiem z cytryny, wodą, oliwą z oliwek:
W maszynce umieścić łuskaną i obraną fasolę z zmiękczonym zielonym czosnkiem, skórką z cytryny, sokiem z cytryny i wodą. Puls do gładkości.
Strumień w łyżce stołowej lub dwóch więcej oliwy z oliwek podczas puréeing.
Wymieszać z kozim serem: zeskrobać mieszaninę z robota kuchennego do miski.
Wymieszać z kozim serem, aż dobrze połączone. Doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Podawać z pokrojonymi ogórkami lub jicamą.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Dip świetnie komponuje się z musującym różem i winem musującym. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Sparkling rosé. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![Santa Margherita Sparkling Rose]()
Santa Margherita Sparkling Rose
Eleganckie perfumy truskawek i cytrusów prowadzą do atrakcyjnego podniebienia z mieszanymi owocami jagodowymi, które pozostają na finiszu. To wino jest wspaniałe samo w sobie i dobrze pasuje do pikantnych przystawek, złożonych dań z owoców morza i wszystkiego, co pikantne. Elegancki mus odświeży Twoje podniebienie na następny kęs, a kontrastowanie bąbelków czymś miękkim lub kremowym może podnieść twój następny posiłek. Otwórz butelkę wraz z sufletem z koziego sera, przegrzebki z pieczonym czosnkiem i pesto lub wolno gotowane pikantne czerwone curry z kurczaka. Przynosi również wspaniały blask do świątecznego brunchu lub ulubionego bogatego deseru. Mieszanka: 55% Chardonnay, 40% Glera i 5% Malbec