Dip do pizzy z serem i pepperoni

Zapomnij o jedzeniu na mieście lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy masz ochotę na śródziemnomorskie jedzenie. Spróbuj zrobić w domu dip do pizzy z serem i pepperoni. Jedna porcja tego dania zawiera około 41 g białka , 25 g tłuszczu i łącznie 1083 kalorie . Ten przepis jest dla 8 osób. Za 4,74 USD za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako dość droga przystawka. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu Super Bowl . Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 25 minut . Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu spaghetti z pieczonym czosnkiem i parmezanem, wstępnie upieczonego spodu do pizzy, częściowo odtłuszczonej mozzarelli i pepperoni. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal możliwe do naprawienia). Podobne przepisy znajdziesz w przepisach na Pepperoni Roll / Pepperoni Bread , Pepperoni Pizza Muffins i Sausage & Pepperoni Stromboli .
Instrukcje
Połóż spód pizzy na nieposmarowanej blasze do pieczenia; piecz w temperaturze 350° przez 9-12 minut lub do momentu podgrzania. W międzyczasie w małym rondelku podgrzej sos spaghetti na średnio-niskim ogniu.
Dodaj sery i pepperoni. Gotuj i mieszaj, aż sery się rozpuszczą, a sos będzie ciepły; posyp oregano, jeśli chcesz.
Pokrój ciasto na pizzę w paski o grubości 1-1/2 cala; podawaj na ciepło z sosem.