Dip Do Pizzy Pepperoni
Need a gluten free I primal hor d ' oeuvre? Powolne kuchenka Pepperoni Pizza Dip może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 137 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odebrać serek, zielona cebula, Indyk pepperoni, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Pepperoni Pizza Dip, Dip Do Pizzy Pepperoni, oraz Powolna Kuchenka Pepperoni Pizza Penne.
Instrukcje
Wymieszać sos do pizzy, pepperoni, cebulę, paprykę i oliwki w 1 1/2-quart powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 3 do 4 godzin lub aż mieszanina jest gorąca.
Wymieszać z serem mozzarella i twarogiem do rozpuszczenia.
Podawać z warzywami do maczania. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.