Dip cytrynowo-czosnkowy z białą fasolą wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, crudités, chipsy ziemniaczane, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest solidne. Spróbuj Dip Cytrynowo-Czosnkowy Z Białą Fasolą, Zupa z białej fasoli i czosnku ze szpinakiem i chrupiącą Prosciutto i grzankami Rozmarynowo-czosnkowymi, oraz Dip Z Czosnkiem I Białą Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W maszynce, fasola proces, czosnek, Skórka z cytryny i sok, 1/2 łyżeczki. sól, 1/4 łyżeczki. pieprz i olej do uzyskania gładkiej konsystencji. Puls w pietruszce. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Przykryć; schłodzić przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Srebrne Nonpareile
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala