Dip Cebulowo-Boczkowy
Dip cebulowo-bekonowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, boczek, dekoruj: szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Słodki Vidalian Dip Cebulowy, oraz Bacon Ranch CORN Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić końce korzeni i ciemnozielony wierzch pora.
Przeciąć na pół wzdłuż i dokładnie spłukać pod zimną bieżącą wodą, aby usunąć brud i piasek; cienko pokroić por.
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 1 łyżka. kapie na patelni. Pokruszony bekon.
Podsmażyć cebulę i Por w gorących kapiących 15 minut lub do miękkości i złoty.
Wymieszać mieszankę cebuli, boczek, serek, śmietana i sól. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Wyciąć około 1/2 do 1 cala od góry squasha; usunąć i wyrzucić nasiona.
Rozgrzać małą patelnię na średnim ogniu.
Miejsce squash, wyciąć stronę w dół, w patelni, i gotować 3 do 5 minut lub aż strona cięcia jest złoty brąz i karmelizowane.
Podawać dip w squasha z różnymi frytkami.
Dekorować, w razie potrzeby.