Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Bacon-Crab Dip spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 129 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 57 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz imitacje krabów, chrzan, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Dip Krabowy Z Karczochami, Bacon Ranch CORN Dip, oraz Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce za pomocą miksera elektrycznego, beat twarogu i śmietany na średniej prędkości, aż gładkie i puszyste. Ręcznie wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem bajgli i kwiatu cebuli. Okładka; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Kwaśna śmietana
Bajgiel
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieścić dip w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podawać z bajgle. Przykryć i schłodzić Pozostałe dip.