Dilly Rye Boat Dip

Dilly Rye Boat Dip
Dilly Rye Boat Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz pod ręką krem, majonez, Koper i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Duński Chleb Żytni, Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød), oraz Bananowa Łódź.

Instrukcje

1
Za pomocą noża do chleba Usuń "koronę" chleba. Wydrąż wnętrze bochenka i pokrój w kostki wielkości kęsa do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do ChlebaNóż Do Chleba
2
W średniej misce zmiksuj śmietanę, majonez, rozdrobnioną wołowinę, przyprawę Beau Monde, sól selera i koper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SelerowaSól Selerowa
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
KoperKoper
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dokładnie wymieszać, przykryć i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.
4
Łyżka schłodzonego dip do pustego bochenka chleba, i służyć z kostki chleba do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn