Diane Rossen Worthington Penne z pieczonym brokułem i pistacjową Gremolatą

Diane Rossen Worthington Penne z pieczonych brokułów i pistacji Gremolatan jest wegańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 619 kalorii, 21g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka brokułów, penne, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Penne z Gremolatanem z orzechów laskowych i pieczonym Broccolini, Pieczone Maślane Penne Z Pistacjowym Pesto, oraz SOS pepitanowo-pistacjowy z pieczonym dyni i pełnoziarnistym Penne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Rozprowadzić pistacje na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, aż pachnące i po prostu staje się brązowy. Ostudzić, z grubsza posiekać i przełożyć do małej miski.
Połącz ze skórką z cytryny, czosnkiem i pietruszką.
Tymczasem brokuły wrzucić z 2 łyżkami oliwy z oliwek oraz solą i pieprzem i rozprowadzić na dużej blasze do pieczenia w jednej warstwie. Piecz przez 20-25 minut, aż lekko zbrązowieje i zacznie chrupać.
Wyjąć z piekarnika i posypać sokiem z cytryny jeszcze bardzo gorące.
Podczas gotowania brokułów, przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Gotować makaron aż al dente i odcedzić, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania makaronu.
Powrót makaron do garnka i dodać brokuły, większość pistacji gremolata, i pozostałą oliwę z oliwek. Wrzucić dobrze do połączenia, dodając wodę z makaronu w razie potrzeby, aby stworzyć lepki SOS. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podzielić na miseczki. Top z pozostałą gremolatą.