Diabelskie jajka na gnieździe sałaty maślanej z sosem miodowo-musztardowym

Diabelskie jajka na gnieździe sałaty maślanej z sosem miodowo-musztardowym
Przepis Deviled jajka na gnieździe sałaty maślanej z sosem miodowo-musztardowym jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,01 zł za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól i mielony pieprz, musztardę dijon, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Sałatka maślana, rzodkiewka i awokado z sosem musztardowym, oraz Sałatka z sałaty maślanej z sosem tahini-miodowym.

Instrukcje

1
W małej misce ubić majonez, musztardę, miód i ocet. Rozgnieść 5 łyżek dressingu do żółtek, aby uzyskać gładkie nadzienie. (Dressing, nadzienie i jajka można przykryć i schłodzić przez noc.) Gdy będzie gotowy do podania, łyżkę (lub rurkę)porcję mieszanki żółtkowej do każdej połowy białka. Delikatnie wrzucić sałatę z wystarczającą ilością pozostałego dressingu, aby lekko płaszcz. Ułóż porcję liści sałaty na talerzu sałatkowym. Top każdej sałatki z 2 deviled jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Mżawka z odrobiną dodatkowego opatrunku w razie potrzeby.
3
Serw.
4
Wymieszaj truskawki, cukier i wino w średniej misce, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Odstawić 30 minut do 3 godzin.
6
Serw.Ułóż łososia na dużej blasze do pieczenia; obustronnie posmaruj 2 łyżkami oliwy z oliwek i obficie posypaną solą i pieprzem. Wrzucić ziemniaki z innymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i obfite posypanie solą i pieprzem; umieścić, wyciąć bok w dół, na drugim obramowanym blasze do pieczenia. Wrzucić szparagi z pozostałą łyżką oleju i obfite posypanie solą i pieprzem. Dostosuj stojaki piekarnika do pozycji najniższej i górnej-środkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Umieść ziemniaki na Dolnym stojaku i łososia na górnym stojaku zimnego piekarnika, a następnie rozgrzej piekarnik do 400ºF. Pieczeń, aż łosoś jest po prostu nieprzezroczyste w całym, o 25 protokół, i ziemniaki są złociste, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Przełóż łososia na duży talerz; dodaj szparagi do patelni do pieczenia łososia; kontynuuj pieczenie, wraz z ziemniakami, do jasnozielonego i po prostu miękkiego, 5 do 8 minut, w zależności od grubości. W międzyczasie wymieszaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pietruszkę, koperek, kapary i sok, szalotki i skórkę z cytryny w małej misce; odstaw na bok. Do podania łyżka mieszanki koperku z łososiem, półmisek z pietruszką, gałązkami koperku i klinami cytrynowymi. Ziemniaki i szparagi układamy na półmisku z łososiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Podawać natychmiast.Dostosuj stojak piekarnika do dolnej pozycji środkowej i podgrzej piekarnik do 350ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
W średniej misce wymieszać mąkę, 1/4 szklanki cukru i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Dodać masło i wanilię; ubić (lub po prostu wymieszać rękami), aby uformować gładkie ciasto. Upuść ciasto przez hojne łyżeczki na pergaminie lub silpat wyłożone arkusz cookie; roll w kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
12
Piec, aż spody ciastek są złotobrązowe, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
13
Przenieś pliki cookie do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
14
Pozostałą ilość cukru umieść w torebce typu "zipper-lock" wielkości ćwiartki. Pracując kilkanaście na raz, upuść ciasteczka do cukru; wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
15
Serw. (Może być przechowywany w hermetycznej puszce do 1 tygodnia.) Składa się z około 2 tuzinów.
16
Wszystkie składniki wymieszać w średniej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
17
Podawać ze smażonymi tortillami lub chipsami tortilla do zanurzenia. Daje 1 kupę ćwiartki.Dostosuj stojaki piekarnika do pozycji najniższej i Środkowej oraz podgrzej piekarnik do 450 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
18
Podgrzać 5 do 6-quart ciężki piec holenderski na małym ogniu. W międzyczasie ułożyć pieczeń w dużej misce; zalać 1 łyżką oleju i doprawić 1 łyżką kminku oraz obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
19
Wymieszać chiles, chili w proszku, Pozostałe 1 łyżeczka kminku i oregano w małej misce. Kilka minut przed smażeniem zwiększ ciepło do silnego średniego poziomu, aż z patelni zaczną wyrastać smugi dymu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
20
Dodaj pieczeń; sear, obracając tylko raz, aż obie strony tworzą imponującą brązową skórkę, w sumie około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
21
Przenieść pieczeń na talerz; odstawić.
22
Dodaj czosnek do pustego garnka; smażyć, aż będzie pachnący i złoty, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
23
Dodaj mieszankę chili; smażyć, aby wzmocnić smak, kolejne 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
24
Dodać bulion z kurczaka, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; powrót pieczeń do garnka. Używając 2 uchwytów do garnków, aby chronić dłonie, umieść arkusz folii o dużej wytrzymałości na garnek, naciskając folię tak, aby dotykała gulaszu. Uszczelnij folię wokół krawędzi; powtórz z drugim arkuszem folii, aby całkowicie uszczelnić. Włącz palnik na średniej wysokości, aż usłyszysz bańkę soków. Ustaw garnek na środkowym stojaku piekarnika; gotuj w sumie 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
25
Wyjąć pieczeń z piekarnika, ostudzić do temperatury pokojowej i pokroić na kawałki wielkości kęsa. Około 30 minut przed pieczeniem wrzucić cebulę i paprykę z pozostałymi 2 łyżkami oleju i obficie posypać solą i pieprzem na blasze wystarczająco dużej, aby warzywa zmieściły się w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
26
Umieść patelnię na Dolnym stojaku piekarnika; gotować do miękkości-chrupiące, o 30 protokół. Gotowe do podania delikatnie rozgrzać mięso, paprykę i cebulę na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
27
Podawać z ciepłymi tortillami*, miseczkami śmietany, gałązkami kolendry i klinami limonki. *Oczywiście zawsze można tortille mikrofalowe, ale wolę piec-parować je. Na każde 8 tortilli połóż wilgotny ręcznik papierowy na kawałku folii o grubości 24 na 18 cali. Zestaw 2 stosy 4 tortille mąki każdy obok siebie na ręcznik. Przykryć innym wilgotnym ręcznikiem papierowym; całkowicie zamknąć folię. Ogrzać w piekarniku 350 stopni, aż będzie parne, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Klin WapiennyKlin Wapienny
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
28
Umieść składniki slaw w dużej misce, a gdy będziesz gotowy do podania, Wrzuć mniejszą ilość oliwy z oliwek i obfite posypanie solą i pieprzem. Smak, dodając więcej oleju, soli lub pieprzu, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
29
Dodać mniejszą ilość soku z limonki; wrzucić do herbu. Smak, dodając więcej, jeśli to konieczne.Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i podgrzej piekarnik do 325 ºF. Przynieś 1 litr wody do zagotowania do kąpieli wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
30
Stale ubijając, przynieś cukier i 1/4 szklanki wody, aby zagotować na średnim ogniu w rondlu o średnim ciężarze. Gdy mieszanina zacznie się gotować, włącz ciepło do średnio-niskiego i przestań ubijać. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zmieni kolor na złoty kolor, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
31
Wlej mieszaninę do 9-calowego talerza z głębokim naczyniem ustawionego w patelni wystarczająco dużej, aby ją pomieścić. W międzyczasie w średniej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
32
Po każdym dodaniu dodawać jajka po kolei, skrobając boki. Beat w obu mlekach i wanilii, aż będzie gładka. Ustaw patelnię do pieczenia w piekarniku; wlej ciasto flan do płyty ciasta i wodę do patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
33
Piec, aż flan będzie jiggly, ale ustawić, O 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
34
Wyjąć z piekarnika, ostudzić do temperatury pokojowej i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Uruchom mały nóż wokół obwodu płyty pie poluzować flan. Odwróć na duży talerz lipped.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
35
Pokroić w kliny i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn