Deviled Eggs I
Deviled Eggs I might be a good recipe to expand your Hor d ' oeuvre recipe box. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 95 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, majonez, musztardę w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 121 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka, oraz Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka umieść w garnku z osoloną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i niech jajka gotować we wrzącej wodzie, aż zostaną ugotowane na twardo, około 10 do 15 minut.
Odcedzić jajka i ostudzić.
Jajka pokroić na pół, wzdłuż.
Wyjąć żółtka i rozgnieść je razem w małej misce.
Wymieszać z papryką, majonezem i suchą musztardą. Wymieszać łyżką do białek; ostudzić i podawać.