Deviled Chicken Wings
Deviled skrzydełka kurczaka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 621 kalorii, 44g białka, oraz 44g tłuszczu. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz parmezan, ocet z białego wina, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantne Tajskie skrzydełka z kurczaka orzechowego z malinowym sosem Habanero (PB&J Wings), Brown Butter Old Bay Wings (aka the Best Chicken Wings Ever!), oraz Lord of the Wings (skrzydełka kurczaka) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odetnij końcówki skrzydeł, rezerwując do innego użycia i zmniejsz o połowę skrzydła w stawie. Odrzuć skórki z chleba i w robocie kuchennym drobno zmielić chleb. Odmierz 1 1/2 szklanki bułki tartej. Z moździerzem i tłuczkiem lub w elektrycznym młynku do kawy / przypraw grubo zmielić nasiona gorczycy.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F i olej stojak patelni brojlerów.
W dużej misce ubij razem nasiona gorczycy, musztarda, olej, ocet, sól i cayenne.
Dodać skrzydełka i wymieszać. W płytkim naczyniu wymieszać razem bułkę tartą i parmezan i doprawić solą i pieprzem. Nacisnąć skrzydełka, gruboskórne boki w dół, do mieszanki okruchów chleba, aby pokryć po obu stronach i ułożyć, skórą do góry, na stojaku.
Pieczone skrzydełka w środku piekarnika, aż gotowane przez i złoty, o 30 protokół.
Podawać skrzydełka z kurczaka na ciepło lub w temperaturze pokojowej, z paluszkami selera, paluszkami marchwi, paskami czerwonej papryki i pędami grochu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla skrzydełek z kurczaka. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.