Devil Crab Rolls to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 600 kalorii. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól, ostry sos, mięso kraba i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sajgonki z krabem, Low Carb Crab Rolls, oraz Sajgonki Krabowe.
Instrukcje
1
W dużej misce umieść kostkę czerstwego chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Zalać wodą i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Posypać solą, sól czosnkową, czarny pieprz, czerwone płatki chile, Krab gotować przyprawy, posiekany seler, i posiekaną cebulę. Za pomocą rąk połącz wszystkie składniki w homogenizowaną mieszaninę. Odstawić więc smaki mieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Gotowania Krabów
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
W innej dużej misce, połączyć bułkę tartą, mięso kraba, i sos Krab.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Krab
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Wymieszać w jednorodną mieszankę.
6
Weź małą garść mieszanki chleba i kciukiem lub palcem naciśnij otwór. Weź małą miarkę, około 1 1/2 uncji, mieszanki kraba i umieść ją w otworze. Przynieś mieszaninę chleba wokół mieszaniny kraba, tworząc patty. Odstawić na patelni wyłożonej pergaminem lub dużym talerzu. Kontynuuj Robienie pasztecików, aż wszystkie mieszanki zostaną użyte.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Na dużej patelni wlać 1 1/2 cala oleju na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Podgrzać olej do 375 stopni F., lub aż mały kawałek mieszaniny chleba skwierczy i pęcherzyki po umieszczeniu w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Umieść paszteciki na patelni, uważając, aby ich nie tłoczyć. Smażyć na złoty kolor z 1 strony, około 3 do 4 minut, a następnie odwrócić i smażyć na złoty kolor z drugiej strony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Uwaga: ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy, a zatem może być trudny do odtworzenia w domu.
11
W dużym garnku z sosem połącz wszystkie składniki. Gotować na średnim ogniu, na wolnym ogniu, przez 30 minut. Schłodzić sos przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.