Deluxe Pieczarki Nadziewane Marchewką, Cukinią I Masłem Orzechowym

Deluxe Pieczarki Nadziewane Marchewką, Cukinią I Masłem Orzechowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Deluxe marchew , cukinia & masło orzechowe nadziewane grzyby spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,38 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sos sojowy, mielenie soli & pieprz, chrupiące masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marchew, Cukinia, Grzyby I Wędzone Tofu, Ciemna Czekolada Peanut Butter-Nadziewane Peanut Butter Cookie Cups, oraz Nadziewane babeczki z masłem orzechowym z lukrem z masłem orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 220C / 200C fan / 218° / Gas mark 7.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Obierz skórę grzybów i upewnij się, że są czyste. Użyj kawałka rolki kuchennej, jeśli chcesz je odkurzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
3
Marchewkę i cukinię zetrzeć w misce i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Dodać masło orzechowe i sos sojowy do startej marchewki i cukinii i dobrze wymieszać. Jeśli mieszanina jest zbyt sztywna, można dodać trochę więcej sosu sojowego, ale mieszanina powinna być dość gęsta. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Masę ułożyć na cztery pieczarki i ułożyć startym serem. Wstawić do piekarnika na rozgrzaną blachę przez 20-25 minut, aż ser się stopi i zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Podawać z wyborem warzyw lub z pieczonym ziemniakiem i sałatką. Jeśli chcesz służyć jako przystawka, po prostu podawać z małą sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn