Deluxe Pieczarki Nadziewane Marchewką, Cukinią I Masłem Orzechowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Deluxe marchew , cukinia & masło orzechowe nadziewane grzyby spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,38 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sos sojowy, mielenie soli & pieprz, chrupiące masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marchew, Cukinia, Grzyby I Wędzone Tofu, Ciemna Czekolada Peanut Butter-Nadziewane Peanut Butter Cookie Cups, oraz Nadziewane babeczki z masłem orzechowym z lukrem z masłem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 220C / 200C fan / 218° / Gas mark 7.
Obierz skórę grzybów i upewnij się, że są czyste. Użyj kawałka rolki kuchennej, jeśli chcesz je odkurzyć.
Marchewkę i cukinię zetrzeć w misce i dobrze wymieszać.
Dodać masło orzechowe i sos sojowy do startej marchewki i cukinii i dobrze wymieszać. Jeśli mieszanina jest zbyt sztywna, można dodać trochę więcej sosu sojowego, ale mieszanina powinna być dość gęsta. Doprawić solą i pieprzem.
Masę ułożyć na cztery pieczarki i ułożyć startym serem. Wstawić do piekarnika na rozgrzaną blachę przez 20-25 minut, aż ser się stopi i zacznie brązowieć.
Podawać z wyborem warzyw lub z pieczonym ziemniakiem i sałatką. Jeśli chcesz służyć jako przystawka, po prostu podawać z małą sałatką.