Delikatne ciasteczka czekoladowe z grejpfrutem i anyżem gwiazdkowym

Delikatne ciasteczka czekoladowe z grejpfrutem i anyżem gwiazdkowym
Miękkie ciasteczka czekoladowe z grejpfrutem i anyżem gwiazdkowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 40 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, jajka, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Anyż Gwiaździsty Wieprzowy, Herbatniki z anyżem gwiazdkowym, oraz Sos żurawinowy z anyżem gwiazdkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz czekoladę i masło w misce mediummicrowave-safe. Kuchenka mikrofalowa w odstępach 10-sekundowych, aż czekolada zostanie prawie stopiona; wyjąć i mieszać, aż stopi się i będzie gładka. Drobno zmielić 1 łyżeczkę cukru i 3-gwiazdkowy anyż w młynku do przypraw lub małym młynku do kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Anyż GwiaździstyAnyż Gwiaździsty
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przenieść do małej miski; ubić kwiat, kakao, grubą sól i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubić pozostałe 1/4 szklanki cukru, jajka, miód i skórki grejpfruta w dużej bowluntil grube i gładkie. Złożyć w czekoladzie, następnie suche składniki. Przykryć miskę; chillbatter do zimnego i jędrnego, co najmniej 45 minut i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka GrejpfrutowaSkórka Grejpfrutowa
CzekoladaCzekolada
MiódMiód
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż 3 duże arkusze papieru pergaminowego. Dropbatter przez tablespoonfuls na preparedsheets, odstępy kopce 2 cale od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Piec ciasteczka, 1 arkusz na raz, untildry-looking i tester wychodzi z moistcrumbs nadal dołączone, o 10 protokół.Schłodzić na arkuszu 3 minuty, następnie przenieść toracks i ostudzić całkowicie. DO AHEAD: można bemade 1 dzień do przodu. Przechowywać szczelnie między arkusze papieru woskowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
* Anyż Gwiaździsty jest brązowym, w kształcie gwiazdy. Jest dostępny w części przyprawowej niektórych supermarketów oraz w specjalności
Składniki, których będziesz potrzebować
Anyż GwiaździstyAnyż Gwiaździsty
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn