Delikatne Chrupiące Ciasteczka Cukrowe

Delikatne Chrupiące Ciasteczka Cukrowe
Przepis przetargu chrupiące ciasteczka cukrowe mogą być wykonane w około 35 minut. Za 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten deser ma 103 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 100. Udaj się do sklepu i podnieś sól, jajka, krem z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 14 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Delikatne Ciasteczka Cukrowe, Delikatne Włoskie Ciasteczka Cukrowe, oraz Ciasteczka Cukrowe Amish (Kruche Ciasteczka Cukrowe).

Instrukcje

1
Masło śmietankowe, tłuszcz i cukry na lekką i puszystą masę. Ubij jajka i wanilię. Przesiej suche składniki, dodaj do kremowej mieszanki; wymieszać do zmiksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
JajkoJajko
2
Uformuj ciasto w 1 calowe kulki. Zanurz w zwykłym lub kolorowym cukrze lub posypce dekoracyjnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dekorowanie CukruDekorowanie Cukru
PosypkiPosypki
CiastoCiasto
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
3
Umieść na lekko natłuszczonej blasze do ciastek. Lekko spłaszcz dnem szklanki z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 10-12 minut. * Większe ciasteczka piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco, Port, Moscato Dasti

Ciasteczka cukrowe w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut
Bukiet prezentuje nuty zielonego jabłka, wiciokrzewu i prażonej brioche. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości z odrobiną cytryny Meyer, spadzi i delikatnych nut kwiatowych. Blanc de Blancs Brut jest bardzo przyjazny dla kuchni i koktajli. Spróbuj z pikantnymi przystawkami, popcornem z masłem, kremowymi daniami z makaronu, smażonym kurczakiem, pikantnymi daniami azjatyckimi, owocami morza, deserami na bazie owoców lub półmiękkim serem. Wymieszaj z likierami z czarnego bzu lub owoców lub świeżym sokiem i wysokiej jakości alkoholami, aby uzyskać lekki, orzeźwiający musujący koktajl.Mieszanka: Chardonnay nadaje głębię i złożoność dla ogólnej równowagi, podczas gdy Chenin Blanc nadaje cytrusom i nutom miodu kremową konsystencję. Wyższa kwasowość colombarda zapewnia strukturę, długość i przyjemną mineralność, którą uzupełnia profil owocowy Ugni Blanc. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Dolina Loary.
TrudnośćEkspert
Gotowe W35 m.
Porcje100
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn