Delicious Easy Chicken Francese
Pyszny Łatwy kurczak Francese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 94 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, pietruszkę, połówki piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Francese, Kurczak Francese, oraz Kurczak Francese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczak płaszcz z mąką, następnie ubić jajko, a następnie saute w dużej patelni aż prawie gotowane przez.
Osuszyć na rękojeści papieru.
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
W średnim rondlu połączyć wino, bulion, pietruszkę, sól i pieprz do smaku, masło lub margarynę i sok z cytryny na średnim ogniu. Wymieszać, podgrzewając powoli. Gdy masło lub margaryna stopi się, powoli mieszaj ze skrobią kukurydzianą, aż sos lekko zgęstnieje.
Umieść kurczaka w naczyniu do pieczenia 9x13 cali i zalej sosem.
Piec w temperaturze 300 stopni F (150 stopni C) przez około 10 do 15 minut, lub aż kurczak jest gotowane przez i soki uruchomić jasne.